Fülesbagoly

Chesterre emlékezett a Papa Roach Bécsben

2017. szeptember 25. - matesas

Chester Bennington júliusi halála óta rengeteg pályatárs megemlékezett ilyen-olyan módon az énekesről, ezúttal a Linkin Park egyik legnagyobb vetélytársa, a Papa Roach tisztelgett a bécsi koncerten.

chester-papa-roach-671x377.jpg

A Papa Roach a „Forever” című dalt játszotta, a szám közepén azonban átváltottak a Linki Park klasszikusára, az „In the End-ra”. Jacoby Shaddix frontember előbb kicsit megénekeltette a közönséget, aztán érzelemdús szavakat intézett a nézőkhöz.

– Szeretünk Chester Bennington, nyugodj békében - kiáltotta Jacoby a bécsi éjszakába, majd így folytatta: – Ha bárki is itt közületek valamiféle sötét dolgon megy keresztül, ne féljen, inkább emelje fel a kezét, és jelezze, hogy segítségre van szüksége. Ehhez bátorság kell, értitek, miről beszélek? De ti srácok, mindannyian megérdemlitek az életet!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6612894432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása