Fülesbagoly

Gwen Stefani már karácsonyozik

2017. szeptember 23. - matesas

Nincs itt semmi félreértés, bár a kalendárium szerint még csak ősz van, Gwen Stefani már egy karácsonyi dallal lepte meg rajongóit. A „You Make It Feel Like Christmas” az alkalomhoz illő, cukika szerzemény, amelyet további jézuskás számok követnek.gwen.jpg

Hiába Gwen Stefani ezernyi eltévelyedése, ez a szöszi gyönyörűség a No Doubt élén örökre a szívembe lopta magát. Így aztán szégyenérzet nélkül ajánlom mindenki figyelmébe a „You Make It Feel Like Christmas” című egyszerű, édeskés, szirupos költeményt, amelyet Gwen duettben ad elő Blake Sheltonnal, akivel a The Voice felvételei során kötött barátságot. A hírek szerint Gwen nem áll meg egyetlen számnál, egy egész albumnyi karácsonyi dalt rak össze, a lemez feltehetően decemberre kerül a boltokba.

Nem árt persze megemlékezni egy sokkal jobban sikerült ünnepi szerzeményről sem, a No Doubt 20 évvel ezelőtt dolgozta fel a The Vandals karácsonyi dalát, az „Oi To The World-öt”, ezt is szeretettel nyújtjuk át nektek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3312888888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása