Fülesbagoly

Vendégénekesekkel összeáll a Linkin Park egy emlékkoncert erejéig

2017. szeptember 20. - RionaFbly

A Linkin Park egy megható videóklipet is kiadott, melyen Chester legboldogabb pillanatait örökítették meg.linkinpark_lead_kep.jpg

A Linkin Park hamarosan egy egészestés, Chester emlékére szervezett exkluzív koncerttel várja rajongóit Los Angelesben. Bizonyára ez sem nekik, sem pedig a zenekart kedvelőknek nem könnyű időszak, mégis úgy döntöttek, hogy színpadra állnak, mint saját tribute zenekaruk. Néhány neves zenésztársukat is meghívták, de hogy kiket, és főként, hogy kik fognak énekelni, egyelőre titokban tartják. Ezen felül a One More Light videoklipjét is bemutatták hétfőn, mely Chester és a rajongók legboldogabb közös pillanatait örökíti meg.

- Elmondhatatlanul érzékenyül érintett dolgozni ezen a videón - nyilatkozta Joe Hahn a klip rendezője.

- A One More Light azzal a szándékkal íródott, hogy szeretet küldjünk azoknak, akik elveszettek valakit. Most saját magunkat találtuk ezen az oldalon. A rajongók által világszerte tartott megemlékezések, videók, alkotások, fényképek formájában is felhasználták ezt a dalt, emléket állítva ezzel Chesternek és támogatást küldve nekünk. Nagyon hálásak vagyunk mindezért, és alig várjuk, hogy újra találkozzunk. - nyilatkozta Mike Shinoda.

Az emlékkoncert október 27-én a Los Angeles-i Hollywood Bowl-ban lesz megtartva, mely 17.500 ember befogadására alkalmas, és bizonyára nagyon hamar elkel majd rá minden jegy.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon! 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4312880716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása