2017. sze 19.

Tíz énekes, aki passzolna a Linkin Parkhoz

írta: matesas
Tíz énekes, aki passzolna a Linkin Parkhoz

Egyelőre nem lehet tudni, hogy Chester Bennington halála után lesz-e jövője a Linkin Parknak, mi viszont eljátszottunk a gondolattal, mely énekesek illenének a zenekarhoz. Szigorúan teoretikus esélylatolgatás következik, szárnyal a képzelet.

nyitokep_7.jpg

Chester Bennington júliusi öngyilkossága óta a zenei sajtó azt találgatja, vajon létezhet-e folytatás a Linkin Park számára, képes-e a zenekar megtalálni a tragikus sorsú frontember méltó utódját. A zenetörténelemben láttunk már példát arra, hogy egy karizmatikus énekes kiválásával vagy halálával sem ér véget az adott banda pályafutása - gondoljunk csak az AC/DC-re vagy az Alice in Chainsre -, mindenesetre a feladat nem tűnik egyszerűnek. A Fülesbagoly tíz frontembert szedett össze, akik karakterük, vokális képességeik alapján képesek volnának Chester pótlására, az is igaz ugyanakkor, hogy többségük leigazolása valóban csak elméletileg működhet, hiszen az alább felsorolt zenészek java jól működő együttesekben énekel.

A Linkin Parkhoz kapcsolódó hír, hogy az együttes október 27-én egy különleges koncerten emlékezik meg Chesterről Los Angelesben lesz, a Hollywood Bowl-ban. Ez lesz az első alkalom, hogy Chester július 20-i öngyilkossága óta színpadra lép a zenekar. A banda egyúttal kiadott egy úk klipet is, az idei One More Light album címadó dalához, alig egy nap alatt már 2,5 millióan nézték meg a legnagyobb videómegosztó oldalon, ezt most meg is mutatjuk.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

Szólj hozzá

Hírek Linkin Park Chester Bennington