Fülesbagoly

Tíz énekes, aki passzolna a Linkin Parkhoz

2017. szeptember 19. - matesas

Egyelőre nem lehet tudni, hogy Chester Bennington halála után lesz-e jövője a Linkin Parknak, mi viszont eljátszottunk a gondolattal, mely énekesek illenének a zenekarhoz. Szigorúan teoretikus esélylatolgatás következik, szárnyal a képzelet.

nyitokep_7.jpg

Chester Bennington júliusi öngyilkossága óta a zenei sajtó azt találgatja, vajon létezhet-e folytatás a Linkin Park számára, képes-e a zenekar megtalálni a tragikus sorsú frontember méltó utódját. A zenetörténelemben láttunk már példát arra, hogy egy karizmatikus énekes kiválásával vagy halálával sem ér véget az adott banda pályafutása - gondoljunk csak az AC/DC-re vagy az Alice in Chainsre -, mindenesetre a feladat nem tűnik egyszerűnek. A Fülesbagoly tíz frontembert szedett össze, akik karakterük, vokális képességeik alapján képesek volnának Chester pótlására, az is igaz ugyanakkor, hogy többségük leigazolása valóban csak elméletileg működhet, hiszen az alább felsorolt zenészek java jól működő együttesekben énekel.

A Linkin Parkhoz kapcsolódó hír, hogy az együttes október 27-én egy különleges koncerten emlékezik meg Chesterről Los Angelesben lesz, a Hollywood Bowl-ban. Ez lesz az első alkalom, hogy Chester július 20-i öngyilkossága óta színpadra lép a zenekar. A banda egyúttal kiadott egy úk klipet is, az idei One More Light album címadó dalához, alig egy nap alatt már 2,5 millióan nézték meg a legnagyobb videómegosztó oldalon, ezt most meg is mutatjuk.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8912877704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsontra Volta 2017.09.19. 21:26:00

Valamit sikerült elkúrni a galériában, mert Fred Durst után elpusztul, mondjuk én pont őt javasolnám, mert nagyjából egy szinten van a Linkin Parkkal. Ha Fred cikinek érezné, akkor esetleg meg lehetne próbálni Axl-t, bár ő az ac/dc-s kiruccanásával erősen megingatta a vele szemben érzett viszolygásomat.

RobertJ 2017.09.19. 22:17:50

A Linkin Parkot folytatni felesleges. Elkezdeni is kar volt.

exterminador 2017.09.20. 10:39:36

@RobertJ: ott a pont! :)
Szerintem vegyék be Bob Dylant. Az lenne az igazán érdekes párosítás!

murray 2017.09.20. 12:09:18

a Crazy Town énekese esetleg? kb együtt indultak.

MEDVE1978 2017.09.21. 09:57:07

Mike Patton most kezdett egy új bandát, a Dead Crosst, Dave Lombardoval.
Corey Taylor szerintem nem vállalná. A többi felsorolt énekes és bandája leszálló ágban van (nosztalgiafaktor tartja őket életben), tehát lehet, hogy még vállalnák is.
Azért nem kell elfelejteni, hogy Chester Bennington halála előtt a kritkusok masszívan szarozták az új LP albumot, illetve a közönségsikere sem volt túl nagy.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2017.09.21. 14:59:08

a felsoroltak saját bandája köröket ver a LP-ra, akkor miért is váltanának?
süti beállítások módosítása