Fülesbagoly

Tüntetés söpörte el a U2 koncertjét

2017. szeptember 17. - RionaFbly

A U2 éppen a The Joshua Tree turnéja kellős közepén jár, következő állomása pedig a St. Louis-i dómban lett volna, ha hagyják megtartani a koncertet. Azonban egy váratlanul elfajult tüntetés tönkretette mindenki estéjét.

u2_torolt_koncert_lead_kep.jpg

Az emberek egy 2011-es eset miatt vonultak utcára, mikor is egy ottani rendőr tévedésből lelőtt egy fekete férfit, mert azt hitte hogy drog díler. Az eleinte békés figyelemfelhívás azonban váratlanul erőszakba torkollott, melyet a rendőrség már nem volt képes kordában tartani. A hatóságok azonnal értesítették a zenekart, hogy zavargások törtek ki, így a rendőrség nem képes biztosítani az alapvédelmet se nekik, se rajongóiknak, tekintettel az esemény nagy létszámára.

- Mélységesen elszomorít ami éjszaka történt St. Louis-ban és amiért el kellett törölnünk a koncertet. -írja Bono az Instagramon közleményben. - Azon kaptam magam hogy Martin Luther King Jr. beszédét olvasom, és azt kérdeztem magamtól, hogy most 1968 van, vagy 2017?

u2_kep_1.jpg

A U2-n kívül Ed Sheeran is kénytelen volt lemondani fellépését a városban, melyre már jó előre elfogyott minden jegy. Arról egyelőre nem nyilatkozott a U2, hogy az elmaradt koncertet megtartják e valamikor, és hogy mi lesz a már eladott jegyekkel, de most bizonyára mindenki ugyanazt mormolja csalódottan az orra alatt: Sunday Bloody Sunday.

 

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1712871056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása