Fülesbagoly

Kétszer is előadta közös dalát Paul McCartney és Bruce Springsteen

2017. szeptember 17. - RionaFbly

Váratlan meglepetéssel ejtette rabul a közönséget Paul McCartney péntek esti koncertjén, melyet a New-York-i Madison Square Garden-ben rendeztek meg. Egyszer csak megjelent a színpadon Bruce Springsteen, majd hatalmas ovációt követően elkezdték játszani a Beatles I Saw Her Standing There című slágerét.

paul_mccartney_bruce_springsteen_lead_kep.jpg

A közönség láthatóan nagyon élvezte a produkciót, annyira, hogy miután vége lett, McCartney elkapta a mikrofont majd közölte, “azt hiszem ezt még egyszer eljátszuk nektek”, majd azonnal a húrok közé csaptak és elkezdték elölről az egész dalt. A közönség szinte megőrült, sokak szerint ez volt életük legjobb koncertje, olvasható a videó alatt található kommentekben. A péntek esti show a harmadik fellépése volt McCartney-nak a nyolc állomásos turnéjából, melyet 2005 óta várnak a rajongók. Springsteen pedig hamarosan elkezdi színházi előadásszerű koncertjeit, melyek nyolc héten át tartanak majd.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2012870596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása