Fülesbagoly

A Metallicánál vendégeskedett Farkas Zoli

2017. szeptember 17. - matesas

Testközelből láthatta a Metallicát Farkas Zoli, az Ektomorf frontembere. James Hetfieldék szombaton este Kölnben koncerteztek, Zoli a zenekar vendégeinek fenntartott különleges VIP zónából figyelte a trash metal királyainak minden rezdülését.

zoli.jpg

„Ez volt életem showja! Még inspiráltabb vagyok, hogy azt csináljam, amit csinálok. Köszönöm Metallica, olyan volt, akár egy álom, hogy a Metallica vendége lehetek a VIP-zónában és a színpadtól öt lépésnyi távolságból nézhettem a showt.” Ezekkel a szavakkal ünnepli Zoli az Ektomorf Facebook-oldalán a nem mindennapi élményt, és a köszönő sorok mellé egy videót is feltett, ami itt megleshető.

További jó hír az Ektomorf háza tájáról, hogy az együttes hamarosan új nagylemezt ad ki. Az album 2018 elején jelenik meg, és Zoli ígérete szerint brutálisabb lesz, mint bármelyik korábbi munkájuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6512871100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása