Fülesbagoly

Avril Lavigne váratlanul fellépett a Nickelback-kel

2017. szeptember 11. - RionaFbly

A Nickelback javában turnézik Amerikában új albumukkal, a Feed the Machine-al, mely idén júniusban jelent meg. A minap Los Angeles-i koncertjükön váratlanul Avril Lavigne, a frontember Chad Kroeger ex-felesége is beugrott, hogy közösen elénekeljenek egy dalt.

nickelback_lead_kep.jpg

Az énekesnő jó ideje nem állt színpadra, ezt volt férje viccesen meg is jegyezte, de most úgy érzi, három év után kész visszatérni. Már egy új albumon is dolgozik, ami állítólag még idén elkészül. A rajongók szinte megőrültek a két énekes láttán, és a facebook kommenteket olvasva úgy tűnik, valóban remek koncertet adtak. Sokan abban reménykednek, hogy a hollywood-i álompár ismét egymásra talál, de ez úgy tűnik, csupán egy hiú ábránd marad, hiszen Avril már túllépett, és az új prodcerével, J.R. Rotem-el jár. Ha összeköltözni nem is, de közösen zenélni még talán fognak majd a jövőben. Addig is nézzétek meg, hogyan énekelték el stílusosan a Rockstar című slágert a Los Angeles-i koncerten.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6712820908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása