Fülesbagoly

Itt az utolsó fotó a Linkin Park énekeséről

2017. szeptember 08. - matesas

Július 20-án végzett magával Chester Benninton, a Linkin Park énekese. A frontember halála sokkolta a zenei világot és a rajongókat. Bennington özvegye most az Instagramon posztolt egy fotót, amely néhány nappal férje halála előtt készült.

chester-talinda-bennington.jpg

Még valószínűleg sok idő kell ahhoz, hogy szerettei feldolgozhassák Chester Bennington korai halálát, az énekes rajongói és a zenei sajtó sem tud egyelőre túllépni a történteken, nap mint nap jelennek meg újabb hírek, megemlékezések Chesterről. Talinda Bennington most egy érzelemdús bejegyzést tett közzé az Instagramon, a férjéről készült fotó alá ezt írta: „Ez napokkal azelőtt készült, hogy eldobta magától az életét. Az öngyilkos gondolatok már ott voltak, de sosem tudhatod...”

Bennington özvegye nyilván arra célzott, hogy nem láthatott férje fejébe, nem készült fel a halálára. Chester régóta szenvedett depressziótól, akárcsak barátja, Chris Cornell, aki május 18-án végzett magával.

Az utolsó kép, ezen még mosolyog Chester.

chester.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3812811756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása