Fülesbagoly

Új Michael Jackson-válogatáslemez jön ki

2017. szeptember 07. - RionaFbly

A minap a hajdani pop királyának hivatalos twitter oldalán egy tizenöt másodperces borzongató videó jelent meg, valamiről, aminek azt a nevet adták hogy Scream.

michae_jackson_lead_kep.jpg

A titokzatos felvételt látva mindenki egyből találgatni kezdett: vajon miről is lehet szó? Szerencsére nem kellett sokat várni, hiszen Michel Jackson ügynöke az Epic kiadóval karöltve jelentette be, hogy ez bizony egy új válogatás album lesz. Állításuk szerint a néhai pop legenda legenergikusabb számait gyűjtötték össze, melyek tökéletesen tükrözik Jackson szélsőséges karakterét. Olyan dalok szerepelnek majd rajta többek közt, mint a Thriller vagy a Dirty Diana, de a teljes dallistát is közzétették, melyet a cikk végén találhattok. A Scream digitálisan szeptember 29- én jelenik meg, a CD és a bakelit verziók pedig október 27-től lesznek kaphatók a boltokban stílusosan Haloween-ra időzítve. Állítólag ez csupán egy projekt volt Michael Jackson ügynökének tarsolyában a sokból, ugyanis a következő hetekben még két nagy bejelentésre számíthatunk tőlük, de ezekről egyelőre nem beszéltek.

- Michaelnek volt egy mondása, miszerint “ először a minőség és aztán csak a név”, szóval még nem állunk készen arra, hogy bármit is mondjunk róluk - nyilatkozta Jhon Branca a kiadó munkatársa.

 Scream album dallista:

1. "This Place Hotel"
2. "Thriller"
3. "Blood On The Dance Floor"
4. "Somebody’s Watching Me"
5. "Dirty Diana"
6. "Torture"
7. "Leave Me Alone"
8. "Scream"
9. "Dangerous"
10. "Unbreakable"
11. "Xscape"
12. "Threatened"
13. "Ghosts"
Bonus Track: "Blood On The Dance Floor" X "Dangerous" (The White Panda Mash-Up)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr712808396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása