Fülesbagoly

Tapping-orgazmus a Primus új dala

2017. szeptember 07. - matesas

A Primus rajongóinak legnagyobb örömére a zenekar ismét a klasszikus összetételben alkot, szeptember 29-én jelenik meg új, The Desaturating Seven című lemezük. Az albumról most megjelent egy ízelítő dal, Les Claypool nem felejtett el basszusgitározni.primus.jpg

Ha két hang után felismersz egy zenekart, az azt jelenti, hogy az a banda valami nagyon egyedit, nagyon sajátságosat tud. A Primus egyértelműen ilyen együttes, és ez főképpen Les Claypool basszusgitáros-énekesnek köszönhető. Claypool olyasmit tud a hangszerével, amit kevesek a rockszakmában, minden egyes Primus-dalra azt mondhatnánk, hogy felér egy basszusgitár-orgazmussal, és nincs ez másképp a most megjelent „The Scheme” című szerzeménnyel sem. Fogós tapping-témák, megspékelve egy bolond, elszállós gitárszólóval, nem vitás, hogy egy ízig-vérig Primus-lemez van a láthatáron, izgatottan várjuk szeptember 29-ét. A klasszikus Les Claypool (basszusgitár), Larry LaLonde (gitár) és Tim Alexander (dob) felállásban a zenekar utoljára 1995-ben készített lemezt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7512809750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása