Fülesbagoly

Justin Timberlake a Foo Fighters titokzatos popsztárja

2017. szeptember 07. - matesas

Lehullott a lepel a Foo Fighters nagy titkáról, Dave Grohl frontember megnevezte a popsztárt, aki közreműködik a banda hamarosan megjelenő Concrete and Gold című lemezén. A vendég nem más, mint a hatszoros Grammy-díjas Justin Timberlake.foo_3.jpg

Hónapok óta folytak a találgatások, ki lehet a titokzatos popsztár, aki szerepet vállalt a Foo Fighters új lemezén. Dave Grohl korábban név említése nélkül úgy fogalmazott, hogy a jelenkor egyik legnagyobb popsztárja énekel a lemezen. A zenei sajtó ezek után legtöbbször Taylor Swift és Adele mellett tette le a voksát, ám most kiderült, hogy mindenki tévúton járt. A Rolling Stone magazinnak adott legfrissebb interjújában Grohl felfedte a vendégművész kilétét, Justin Timberlake énekel a szeptember 15-én megjelenő Concrete and Gold lemezen. Timberlake hatszoros Grammy-díjas pop/R&B énekes, az 'N Sync egykori frontembere, kíváncsian várjuk, vajon milyen összhatást nyújt majd a Foo-val előadott közös dal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4512809176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása