Fülesbagoly

James Hetfieldet elnyelte a föld

2017. szeptember 06. - RionaFbly

A Metallica énekese koncert közben esett bele egy nyitva felejtett színpad feljáróba.

james_hetfield_lead.jpg

A metallegendának a hétfői amszterdami koncerten sikerült annyira elmélyülnie a 2016-os Now That We’re Dead című számukban, hogy még az előtte tátongó gödröt sem vette észre és egy hatalmasat esett. Az, hogy hogyan maradhatott nyitva az akna fedele, rejtély, de miután a biztonságiak kisegítették, folytatta a koncertet, majd később azt nyilatkozta, ‘Én? Én jól vagyok, az egóm az már kevésbé.’

A zenekar is megerősítette, hogy Hetfield sérülés nélkül úszta meg az incidenst, habár büszkesége veszettül sajog. Nem ez volt a Metallica énekesének első színpadi balesete, 1992-ben másodfokú égési sérülést szenvedett egy hibás pirotechnikai eszköz miatt, a Guns N’ Roses-al való közös koncertjük során. És akkor lássuk a mostani nem várt showelemet.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2212807040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása