Fülesbagoly

Világszerte megjelenik a Special Providence új lemeze

2017. szeptember 05. - NagySzabolcs

Európa legmenőbb instrumentális jazzmetal bandája október 23-án jelenteti meg ötödik sorlemezét 'WILL' címmel. Nem kispályáznak, az angol GEP Records gondozásában világszerte megjelenik az anyag. 

sp.jpg

Markó Ádám zenekarvezető, dobos szerint az eddigi legprogosabb és legzúzósabb lemezük lett, egy érett és vad eszencia. 

- Zeneileg, technikailag, hangszerelés tekintetében és ritmikai szempontból is nagyot léptünk előre - mondta el a Fülesbagoly blognak Ádám. - Sosem készültünk ennyire tudatosan még lemezre, teljesen más lesz mint az előzőek. Vannak emészthetőbb dalok, és elborultabbak is természetesen, és biztos nem egy egyszer hallgatós cucc lesz.

Az előrendelés már tart, a lemezbemutató január 19-én lesz az A38 hajón. És akkor itt van egy kis előzetes az albumból, bukósisakokat fel, íme a matek nagyoknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5712804776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása