Fülesbagoly

Lemez készül a kiadatlan Audioslave dalokból?

2017. szeptember 01. - matesas

Chris Cornell tragikus halálával alighanem az Audioslavnek is befellegzett, de Tom Morello gitáros most meglebegtette a lehetőségét egy új, eddig kiadatlan számokból álló lemez megjelenésének.audioslave_1.jpg

Tom Morello gitáros a Music Radarnak nyilatkozva arról beszélt, hogy az Audioslave tarsolyában sok nagyszerű, eddig kiadatlan dal rejtezik. Morello reményei szerint ezeket a dalokat lemezzé formálhatják, nyilván meg kell egyezni ehhez Chris Cornell örököseivel is. Morello elmondta, hogy Cornell májusi halála előtt több Audioslave koncert is tervbe volt véve, és arról is egyeztettek az énekessel, hogy mit csináljanak az addig ki nem adott dalaikkal. Mindezt keresztülhúzta Cornell váratlan halála.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9812796438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása