Fülesbagoly

Itt az első dal a U2 új lemezéről

2017. augusztus 31. - matesas

Egy koncertklipet készített a U2 a hamarosan megjelenő új nagylemez első ismert dalához. A „The Blackout” című szám valószínűleg nem lesz eget rengető sláger, első hallásra inkább azt mondanánk, ez egy kellemes slágerecske

u2_1.jpg

A politizáló, demokráciát sirató The Blackout alig egy napja került ki a világhálóra, de már kétmillióan látták, ez is jól jelzi, mekkora várakozás előzi meg Bonoék új nagylemezét. A Songs of Experience megjelenésének dátuma továbbra sem ismert, egyelőre csak annyi bizonyos, hogy szeptember 6-án jön ki az első hivatalos kislemezdal, a „You’re the Best Thing About Me”.

Közben viszont javában zajlik a legendás The Joshua Tree album harmincadik születésnapját ünneplő turné, szóval az idei esztendő sűrűre sikeredett a U2 számára.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr412794044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása