Fülesbagoly

Dupla Slipknot-lemezt szeretne Clown

2017. augusztus 30. - matesas

Shawn „Clown” Crahan, a Slipknot bohócálarcos perkása nem tett le róla, hogy a zenekar következő alkalommal egy dupla lemezzel rukkoljon elő. Crahan azt mondja, hogy a bandának jelenleg 27 új dala van különböző készültségi fokozatban.

clown.jpg

2015 júliusában Crahan már nyilatkozott nagyívű terveiről, azaz egy dupla album lehetőségéről. Most egy friss interjújában megerősítette, hogy dupla lemezben gondolkodik, és ehhez már 27 új dal áll rendelkezésükre.

– Két lemezt csinálnék, amelyek egy időben jönnének ki. Egyik sem tartalmazna kilenc dalnál többet és egyik sem lenne hosszabb, mint egy óra vagy 50 perc. Szerencsések voltunk, mert a Vol. 3: (The Subliminal Verses) című lemezünkön együtt dolgozhattunk Rick Rubinnal ( háromszoros Grammy-díjas amerikai zenei producer - a szerk.), akivel akkoriban érdekes beszélgetéseket folytattam arról, hogy mit kell tenni egy fenomenális dupla lemez elkészítéséhez. Az ő elképzelése az, hogy legalább hetven dal szükséges a válogatáshoz - tette hozzá Shawn Crahan.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3312790392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása