Fülesbagoly

Az In Flames volt tagjai új zenekart alapítottak

2017. augusztus 26. - RionaFbly

A svéd metalbanda egykori tagjai nem bírták egymás nélkül és új zenekart alapítottak, sőt, egy album is jön hamarosan.

cyhra.jpg

A Cyhra nevű banda alapítója Jesper Strömblad az In Flames egykori főnöke és Jake E aki az Amaranthe zenekar volt énekes-gitárosa, de jól ismeri az In Flmaes-es srácokat, hiszen sokáig pirotechnikusként is dolgozott nekik. A két alapító szerint a Cyhra zenéit többek közt a Thirty Seconds To Mars és a Bring Me the Horizon ihlette, mely tökéletesen egyesíti a régi In Flames számokból jól ismert gitárszólókat, valamint Jake E dallamos énekhangját. Rajtuk kívül az In Flmaes-ből tavaly kiszállt basszusgitáros, Peter Iwers, és Alexander Landenburg a Luca Turilli’s Rhapsody és az Annihilator dobosa erősíti a csapatot.

Első, debütáló zenéjüket, a Karma-t már meg is lehet hallgatni, mely ugyan nem fogja senki fejét leszakítani, mint ahogyan azt az In Flmaes tette, de egy igazán pörgős és kiváló dal lett, melyre majd hatalmasakat lehet majd tombolni a koncerteken. Ezen felül egy tizenhárom számos albumot is kiadnak, mely október 20-án jelenik majd meg, Letters to Myself néven, de a dalcímeit már közzétették.

 

Cyhra - Letters to Myself:

1. Karma

2. Heartrage

3. Here to Save You

4. Muted Life 5. Closure

6. Letter to Myself

7. Dark Clarity

8. Holding Your Breath

9. Rescue Ride

10. Black Wings

11. Inside a Lullaby

12. Dead to Me

13. Letters to Myself

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2112780882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása