Fülesbagoly

Újra kiadja a Green Day a 20 éves Nimrodot

2017. augusztus 25. - matesas

1997. október 14-én jelent meg a Green Day Nimrod című nagylemeze, a huszadik évforduló alkalmából a zenekar újra kiadja az albumot egy 140 grammos vinyl formájában. greenday_2.jpg

A Nimrod. a Green Day nevű amerikai punk rock együttes ötödik nagylemeze. 1997. október 14-én jelent meg, a Reprise Records kiadásában. Az album öt millió példányban kelt el világszerte. A limitált példányszámú szülinapos vinyl október 13-án kerül a boltokba. Egy interjúban Tré Cool dobos az ötödik kedvenc lemezének nevezte a Nimrodot, a Green Day rajongók körében is nagyon népszerű az album, amelyen olyan klasszikusok szerepelnek, mint a húzós „Hitchin' a Ride”, vagy a líraibb hangvételű Good Riddance (Time of Your Life). E két dalt most le is játszuk nektek, csak hogy lássátok, mi is szeretjük a Nimrodot.

 

Green Day - Nimrod (dallista):

1. Nice Guys Finish Last

2. Hitchin' a Ride

3. The Grouch

4. Redundant

5. Scattered

6. All the Time

7. Worry Rock

8. Platypus (I Hate You)

9. Uptight

10. Last Ride In

11. Jinx

12. Haushinka

13. Walking Alone

14. Reject

15. Take Back

16. King for a Day

17. Good Riddance (Time of Your Life)

18. Prosthetic Head

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2712779066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása