Fülesbagoly

Rod Stewart 29 év után ismét fellép a díjátadón

2017. augusztus 24. - matesas

A zenei világ krémje gyűlik össze vasárnap a kaliforniai Inglewoodban, az MTV Video Music Awards díjátadón. A szervezők az ünnepség fellépői között most egy igazi nagyágyút jelentettek be, Rod Stewart 29 év után lép fel újra a VMA-n.rodstewart.jpg

Katy Perry, Kendrick Lamar, Pink, Miley Cyrus, Lorde, the Weeknd, Fifth Harmony, Ed Sheeran, Shawn Mendes, Gucci Mane, Khalid, Julia Michaels, Post Malone, Logic és Jared Leto bandája is szerepel az idei MTV Video Music Awards díjátadón, most pedig már az is biztos, hogy Rod Stewart is csatlakozik a sztárparádéhoz. Stewart 1988-ban a „Forever Young” című dalt énekelte el, most pedig az 1978-as „Da Ya Think I’m Sexy?” című slágert fogja előadni a DNCE társaságában. 

Rod Stewart 1988-ban szerepelt utoljára a VMA-díjátadón:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7112776300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása