Fülesbagoly

Gördeszka fogott ki Mike Patton-on

2017. augusztus 23. - matesas

Csak semmi pánik! Az aggódó rajongók megnyugodhatnak, nem autóbaleset érte Mike Pattont, csupán egy gördeszka csúszott ki a Dead Cross frontemberének lába alól. Patton kedden este már vígan ugrált a színpadon.mikepatton.jpg

Továbbra is meglehetősen homályos, hogy valójában miért is maradt el a Dead Cross egyik koncertje. A banda gitárosa, Michael Crain csupán annyit közölt a közönséggel, hogy Mike Pattont baleset érte, a zenei portálokon pedig hamar elterjedt a hír, hogy autós balesetről lehet szó. Egy napon keresztül semmi biztosat nem lehetett tudni az énekes állapotáról, mostanra viszont kiderült, hogy nem történt komoly baj, Patton gördeszkázás közben csúszott el.

„Rendben vagyok, semmi sem állíthatja meg a turnét” - írta Mike a Facebook-oldalára. A nem túl bőbeszédű közlemény alatt rajongók sokasága posztolta megkönnyebbülését és jókívánságát. A kérdés költői: vajon tényleg egy kis bukás áll a szokatlan eset hátterében?

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8812774868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása