Fülesbagoly

Mégsem oszlik fel az Aerosmith, sőt, dalokat írnak

2017. augusztus 22. - RionaFbly

Korábban úgy volt, hogy vége, az Aero-Vederci Baby! lesz az utolsó turnéjuk. Aztán tavasszal egy interjúban már egyáltalán nem voltak ebben olyan biztosak. Annyira nem, hogy még az amerikai őszi turnéjukat is elcsúsztatták, mondván valamin dolgoznak. Most pedig végre úgy néz ki, hogy el is kezdték felvenni az első új dalt, amiről Brad Whitford azt állítja, hogy nagyon rock and roll lesz.

aerosmith_lead_kep.jpeg

- Igazából csináltunk néhány új zenét, miközben Európában turnéztunk, és elkezdtünk felvenni egy új dalt is Londonban. - erősítette meg Joe Perry gitáros is a hírt, aki igazán sosem akarta elfogadni a tényt, hogy befejezik.

A zenekar jövőjét illetően mindenki csak találgat. A 2012-es Music From Another Dimension albumuk bukása után úgy érezték, hogy már nem éri meg folytatniuk. Mentségükre szóljon, hogy amikor az album készült, éppen vezetőség váltás volt a Columbia Records-nál, mely végül erősen rányomta a bélyegét a lemezre és hatalmas csalódás lett belőle. Most azt ígérik, hogy visszatérnek gyökereikhez, és olyan dalokat csinálnak, mint amiket akkor, amikor elkezdtek zenélni. Joe Perry arra is kitért, hogy mennyit változott a zeneipar az évek alatt.

- Ma már nem kell egy egész albumot kiadni ahhoz, hogy megmutasd az új dalaidat. Elég, ha elérhetővé teszed őket online. Ez már egy teljesen más világ, mint ami akkor volt, amikor elkezdtük ezt az egészet - mondta a gitáros.

Whitford is megerősítette, hogy a rajongók számíthatnak egy nagyon hosszú “búcsú turnéra” is.

- Remélhetőleg még van legalább öt évünk. Addig fogunk játszani ameddig már nem bírjuk tovább - árulta el.

Azt, hogy konkrétan mire és mikor is számíthatnak az Aerosmith rajongók, a zenekar egyelőre nem árulta el, de jó jel, hogy valóban stúdióba vonultak és még úgy érzik, bőven van bennük pár dal.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3212771246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása