Fülesbagoly

Egymillió dollárért árulja gitárját a Smashing Pumpkins frontembere

2017. augusztus 22. - matesas

Ha hatalmas Smashing Pumpkins rajongó vagy és égetően szükséged lenne Billy Corgan gitárjára, semmi mást nem kell tenned, mint leperkálni egymillió dollárt (266 millió forint), és már viheted is a Gibson Les Paul Special 1994 Faded Silverburst-ot.

billy.jpg

Billy Corgan, a Smashing Pumpkins frontembere 999 ezer dollárért árulja szeretett hangszerét, amelyet főképp a Machina érában használt. Corgan gyűjti a gitárokat, arról nem szól a fáma, hogy ettől a Gibsontól most miért akar megválni. Mindenesetre jó kis reklámszöveget talált ki, azt írja: Itt van a történelem egy megfizethetetlen szelete”. Aki be akar szállni a licitálásba, annak kifejezetten jó hír, hogy amennyiben elnyeri a gitár tulajdonjogát, úgy a kiszállítási költség mindössze 40 dollárjába fog kerülni. Hát nem megéri?

billyguitar1.jpgA Machina korszakban ilyen remek dalok születtek:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2312771726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása