Fülesbagoly

A Mayweather-McGregor meccs a The Killerst is beszippantotta

2017. augusztus 22. - matesas

Itteni idő szerint vasárnap hajnalban csap össze Floyd Mayweather és Conor McGregor, a világ lélegzetvisszafojtva várja az ütközetet, amely a The Killerst is megihlette. Szeptemberben megjelenő lemezük egyik dalához boksztémájú klipet forgattak.

the-killers-2.jpg

A The Killers frontembere, Brandon Flowers imádja a bokszot, és a küzdősport iránti rajongását most két dalban is kifejezheti. Szeptember 22-én jelenik meg a The Killers hatodik nagylemeze, amelyen a „The Man” és a „Tyson vs Douglas” című számok is a bokszról szólnak. Utóbbit értelemszerűen az 1990-es Mike Tyson - James Buster Douglas ütközet inspirálta. Flowers elárulta, hogy ez a meccs már régóta jár a fejében, és örök hőse, Mike Tyson előtt szeretne tisztelegni vele. A „The Man” klipet is kapott, a videó két főszereplője a 49 meccsen veretlen bokszvilágbajnok, Floyd Mayweather és az MMA-harcos fenegyerek, Conor McGregor, akik magyar idő szerint vasárnap hajnalban küzdenek meg egymással. A mérkőzést világszerte óriási médiakampány és érdeklődés övezi, a klipet a zenekar a Showtime tévécsatornával közösen készítette. Alább megleshetitek.

És egy kis felvezetés a nagy meccshez:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr112772200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása