Fülesbagoly

Rick Astley-vel alkotott valami egészen furcsát a Foo Fighters

2017. augusztus 21. - matesas

Gyerünk anyab...ók! Egy rockkoncerten szokványos az efféle kiszólás, ám a 80-as évek popikonja, Rick Astley szájából egészen szürreálisan hangozhat. Márpedig Astley így igyekezett feltüzelni a közönséget, amikor mikrofon elé lépett a Foo Fighters koncertjén.foofi.jpg

A Foo Fighters Japánban, a Summer Sonic fesztiválon lépett fel, a műsor egészen váratlan fordulatot vett, amikor Dave Grohl felkonferálta a banda „új legjobb barátját”, Rick Astleyt. Grohl a közönségnek bevallotta, mindössze két perce ismeri a fickót, ettől függetlenül valóban baráti öleléssel köszöntötte Astleyt, akit a következő pillanatban megszállt a rock and roll ördöge és „C’mon all you motherfuckers!” felkiáltással vetette bele magát a közösen előadandó dalba.

Amely szintén meglepetésként hatott, hiszen a Foo Fighters a Nirvana klasszikusa, a „Smells Like Teen Spirit” akkordjait kezdte el játszani, Astley viszont saját slágere, a „Never Gonna Give You Up” szövegét énekelte rá. Íme, a nem mindennapi mutatvány.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5012769716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása