Fülesbagoly

Megható képpel ünnepelte 25. szülinapját Kurt Cobain lánya

2017. augusztus 21. - matesas

Egy eddig sosem látott képet tett fel az Instagramra Frances Bean Cobain. A 25. szülinapját ünneplő lány édesapjára, Kurt Cobainra emlékezett a fotóval, amelyen egyéves babaként mosolyog apukája hátára csimpaszkodva.

francisbean.png

Hihetetlenül gyorsan repül az idő. Mintha csak ma lett volna, amikor Kurt Cobain és Courtney Love egyetlen gyermeke meglátta a napvilágot, de a történeti hűség kedvéért jobb ha rögzítjük: Frances Bean Cobain 1992. augusztus 18-án született Los Angelesben, a Cedars-Sinai Medical Centerben. A mára csinos modellé cseperedő, nem mellesleg a szüleitől a művészi hajlamokat is megöröklő Cobain-lány most ünnepelte 25. születésnapját, és ezúttal sem feledkezett meg tragikusan fiatalon elhunyt édesapjáról. Egy aranyos képet posztolt Instagram-oldalán, amelyen papája hátára csimpaszkodva vigyorog a kamerába. Ez egy korábban sehol sem közölt felvétel, megmutatjuk nektek, és egy klipet is mellékelünk szülinapi jókívánságainkhoz. A videóban szereplő baba természetesen nem más, mint Frances Bean.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4712769836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása