Fülesbagoly

Új, bizarr részletek derültek ki David Bowie életéről

2017. augusztus 20. - RionaFbly

Életrajzi könyv készül David Bowie életéről, a biográfiát az angol GQ magazin szerkesztője, Dylan Jones írja, aki úgy jellemezte a könyvet mint egy intim portrét.

david_bowie_lead.jpg

David Bowie 2016. január 10-én halt meg, miután alulmaradt a tizennyolc hónapos kemény küzdelemben a rákkal szemben. Még éppen ki tudta adni utolsó albumát, a Blackstart, és a 69. születésnapját is megünnepelhette. A mindig megújulni képes zenész koncertjei leginkább egy színházi előadáshoz hasonlítottak, együtt dolgozott többek közt John Lennonnal is, és legalább annyira tudta sokkolni az embereket, mint Alice Cooper. Az életrajzi könyvből közelebbről is megismerhetjük Bowie vadabb énjét, talán ezért vonzhatott be néhány őrültet. Josette Caruso, a hírhedt gruppi elárulta, hogy egyszer még egy holttestet is felajánlottak a szexbotrányairól híres rocksztárnak. A zenész ezen természetesen teljesen kiakadt.

- Mégis ki az a beteg állat aki azt hiszi, hogy ez engem érdekel? Mit gondolnak, ki vagyok? - fakadt ki Bowie.

- Nyilvánvalóan néhány beteg ember azt feltételezte róla, hogy kapható a nekrofiliára. - mesélte Caruso.

Bowie sosem titkolta szexfüggőségét, rengeteg nővel volt dolga a hetvenes és nyolcvanas években. Nem is olyan régen ügyvédek arra buzdították a lehetséges szerelemgyermekeket, hogy jelentkezzenek a 80 millió fontos (26,5 milliárd forint) vagyonból rájuk eső részre, természetesen cserébe vastagon megfizetve az ügyvédi fáradozásukat.

- David Bowie a saját maga alkotása volt a saját művészete. - írta róla a szerző, Dylan Jones. - Ez a fiú a háború utáni Brixtonból megmutatta magát az egész világnak.

A David Bowie: Egy élet címmű könyv, mely szeptember 12-én jelenik majd meg, nem csupán az énekes botrányaiba enged majd betekinteni, gyermekkorától kezdve mesél, a vad és sikeres karrier útján át, egészen a valamivel nyugodtabb utolsó éveiig, melyet feleségével, Iman-nal töltött.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9412764392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2017.08.21. 10:26:48

Hát, ezek a részletek aztán hiányoztak, de baromira...

rozsomák 2017.08.21. 18:42:00

Az a legjobb ebben, hogy az esetleges hazugságokat már nincs aki cáfolja.

A főhős ugye nem tudja már, özvegye akkor még hol volt, az akkori barát, Mick Ronson is 23 éve halott, Lou Reed is négy éve nincs köztünk, esetleg Mick Jagger, de ő se emlékezhet mindenre, szóval lehet mindenféléket összehordani viszonylag kicsi kockázattal..

Szánalmas.

colonel Tigh 2017.08.24. 12:36:00

@rozsomák: Iggy még köztünk van, és nagy cimbik voltak. Na ő biztos tudna mesélni :)
süti beállítások módosítása