Fülesbagoly

Gyönyörű dalt komponált Chester Bennington zongorista fia

2017. augusztus 18. - RionaFbly

A fiatal zeneszerző, Jamie Bennington egy hónapos alkotói válság után ismét leült a zongora elé és egy érzelemgazdag dalt komponált.

jaime_bennington_lead.jpg

Édesanyja, Talinda Bennington osztotta meg büszkén a közösségi médián a felvételeket, és hozzá tette, szerinte fia legalább annyira tehetséges, mint tragikus módon elhunyt férje volt. A 21 éves Jaime Bennington az utóbbi időben azonban kifogyott az ötletekből és már végképp nem motiválta semmi, de aztán elkezdett kísérletezgetni, és végül megszületett legújabb szerzeménye a Reveries 4., melyet Dimitri Shostakovich orosz zongoraművész iránt érzett végtelen rajongása táplált és akinek a szerzeményeit már fél éve megállás nélkül hallgatja. Állítása szerint szándékosan kényszerítette magát arra, hogy elhagyja a kötött, kemény szólamokat melyeket az iskolában tanult, és amelyekbe hajlamos volt mindig vissza esni, és valami egészen újat, eltérőt alkosson. A kísérletezésből teljesen más született, mint amit eredetileg szeretett volna, de a végeredménnyel maximálisan elégedett lehet. Elmondta, hogy sok időbe telt az is, hogy megfelelően rögzítse a dalokat, mivel az egyetlen hangfelvevésre alkalmas eszköze, a saját telefonja volt. A szimfóniát május közepe óta komponálja és most végre elkészült vele.

Ezenkívül, forgatókönyvet is ír és ő szerezte a Jet Privado és a The Locker Room Mascot Massacre rövidfilmek zenéjét is melyekből az előbbi megnyerte a legjobb filmnek járó díjat A Campus Film Fesztiválon 2015-ben, ahol Jaime és csapata több mint ötven jelölt között versenyzett.

A mostani, már a negyedik önálló zongoraszimfóniája a fiatal tehetségnek, de bízunk benne, hogy hamarosan hallunk még felőle.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9612758956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása