2017. aug 17.

Őrizetbe vették Mike Patton-ékat

írta: matesas
Őrizetbe vették Mike Patton-ékat

Kellemetlen órákat éltek át az amerikai turnéját múlt héten elindító hardcore szupercsapat, a Dead Cross tagjai. A bandát összehozó dobos, Dave Lombardo egy fotót posztolt az Instagramon, amelyen a basszer és a gitáros megbilincselve ücsörög egy rendőrautó előtt.

deadc.jpg

A Dead Cross augusztus 4-én adta ki bemutatkozó lemezét, nem sokkal később a Mike Patton énekes - Dave Lombardo dobos - Michael Crain gitáros - Justin Pearson basszusgitáros alkotta négyes amerikai turnéra indult. Houstonban azonban valami probléma adódott, a zenekar tagjait ideiglenes őrizetbe vette a rendőrség. Lombardoék semmit sem árulnak el a részletekről, csupán egy szűkszavú, hivatalos közleményt adott ki a zenekar.

„A Dead Cross tagjait ideigelenesen őrizetbe vették. A zenekar jogi képviselőjének tanácsára további közleményt nem adunk ki, újabb információk a hatóság részéről várhatóak. A turné a tervek szerint folytatódik.”

Csöndben megjegyeznénk: ismerve Pattonék sajátos humorát, nem lepődnénk meg rajta, ha ez az egész csak valami nagy becsapás volna. A photoshop-ot feltehetően a Dead Cross tagjai is ismerik... De ki tudja? Mindenesetre ha zűrt is okoztak a srácok, mi megmutatjuk az első koncertjüket, teljes egészében.

Szólj hozzá

Hírek Mike Patton Dead Cross