Fülesbagoly

Budapestre jön a finn country-metal cirkusz

2017. augusztus 17. - RionaFbly

Az, hogy egy finn banda country zenét játszik, már önmagában furcsán hangzik, de amit a Steve N Seagulls művel a dalokkal, na azt tényleg érdemes látni. Ők ugyanis olyan nagysikerű rock és metal dalokat ültetnek át a saját stílusukra, mint a Nothing Else Matters, a Paradise City vagy a Run To The Hills. 

steve_n_seagulls_lead_kep.jpg

A korántsem hétköznapi zenekar nevét az amerikai színész ihlette, és igazán nagy sikereket először 2014-ben értek el a Youtube-on megosztott AC/DC Thunderstruck feldolgozásukkal, melyet több mint 42 millióan láttak. Nem csupán zenei zsenialitásuk, de vicces, karikatúrajellegű videóklipjeik miatt is rengeteg rajongót szereztek maguknak, mely még több sláger feldolgozására inspirálta őket. Debütáló albumukat a Farm Machine-t 2015. májusában adták ki, a Spinefarm Records gondozásában, második lemezük pedig egy évre rá, 2016. augusztusában jelent meg Brothers in Farms néven. Idén szinte egész télen úton lesznek, december 14-én Budapesten, a Dürer Kertben muzsikálnak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1512757020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása