Fülesbagoly

Új bandát alapított a Type O Negative két tagja

2017. augusztus 14. - RionaFbly

A Type O Negative két volt tagja új bandát alapított, Kenny Hickey és Johnny Kelly a Silvertomb zenekarban folytatja pályafutását. Az új formáció a goth metal és a hardcore punk zenei stílusokat vegyíti majd, néhol megspékelve egy csipetnyi trash metallal, ami valljuk be elég izgalmasnak, és korántsem hétköznapinak ígérkezik.

silver.jpg

Kemény, sötét és spirituális lesz, mint egy sötét prófécia- árulta el sejtelmesen Hickey aki a gitáros poszt mellett a frontember szerepet is betölti majd a zenekarban. A Type O Negative a 90-es évek egyik legsikeresebb amerikai goth-rock bandája volt, első lemezük 1991-ben jelent meg. Zenéjük sok feltörekvő, fiatal zenekart inspirált, mint például a Rammstein, a The 69 Eyes vagy a H.I.M, de nem csak a zeneipar figyelt fel az együttesre, dalaik különböző videojátékban is felcsendültek. 2010-ben azonban Peter Steele, az együttes frontembere 48 évesen váratlanul szívelégtelenségben meghalt, így a banda feloszlott.

Néhány hete azonban a Silvertomb zenekar közzétett egy rövid bemutató anyagot egyik új számukról és megerősítette a hírt, miszerint a Type O Negatív két ex-tagja, a fent említett Kenny Hickey gitáros-énekes és Johnny Kelly dobos is zenélnek majd az új formációban. Új albummal valószínűleg valamikor jövőre jelentkeznek majd, de első számukat az alábbi videóban hallgathatjátok meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8212747474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása