Fülesbagoly

Végleg befellegzett a Limp Bizkitnek?

2017. augusztus 09. - matesas

A Limp Bizkit rajongóit aggodalommal töltheti el, hogy Wes Borland bejelentette: 2017-ben egy új szólólemezen dolgozik. Ez egyben azt jelenti, hogy Fred Dursték régóta belengetett albuma, a Stampede of the Disco Elephants továbbra is csak a nyilatkozatok szintjén létezhet.

limp.jpg

Wes Borland az Instagramon jelentette be, hogy gőzerővel dolgozik második szólólemezén. Az album a The Astral Hand címet viseli, de a megjelenés konkrét dátuma még nem ismert. Úgy tűnik tehát, hogy a munkálatok a korai szakaszban járhatnak, viszont az is egyértelműnek tetszik, hogy Borland ebbe a projektbe öli energiáit.

Mi a pálya a Limp Bizkittel? Na ez az, amit senki nem tud megmondani. A zenekar tetszhalott állapotban leledzik, de az sem kizárható, hogy végleg átköltözött a másvilágra. Elvileg 2012 óta készül a Stampede of the Disco Elephants című lemez, időről időre felröppennek hírek azzal kapcsolatban, hogy hamarosan megjelenik, aztán mégsem történik semmi. Fred Durst frontember a minap azt mondta, hogy a lemez már rég elérhető elektronikus formában, az internet valamely elrejtett zugában. Nos, ez a kijelentés aligha komolyan vehető, inkább Durst sajátos humoráról beszélhetünk. Ha mi most varjak volnánk és nem baglyok, rákezdhetnénk: kár, kár! De tudjátok, mit? Bagolyként sem jut jobb kifejezés az eszembe. Mindenesetre most megmutatunk egy könnyed, nyári, vágyfokozó klipet a soha el nem készülő LB-lemezről.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9012730252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása