Fülesbagoly

Megrázó videót töltött fel magáról Sinead O’Connor

2017. augusztus 08. - Bagolyhír

O’Connor 2014 óta nem adott ki új albumot, jelenleg New Jersey rosszabb környékén egy motelban él teljesen egyedül, és az orvosán kívül - aki egyébként szerinte a világ legkedvesebb embere - nincs senkije, egyedül ő tartja életben, ami, ahogy fogalmazott, szánalmas.

sinead.jpg

Az 50 éves ír származású énekesnő korábban már beszélt arról, hogy több mint egy évtizede bipoláris depresszióval és poszt traumatikus stresszel küzd. A múlt héten feltöltött videóban azt is megemlítette, hogy az elmúlt két évben folyamatosan öngyilkossági gondolatok kísértik, de elhatározta, hogy erős lesz, életben marad.

– Tudom, én csak egy vagyok a millió és millió ember közül, aki ezzel a betegséggel küzd - hangzik el a felvételen. O’Connor négy gyermek édesanyja de szerinte a családját egyáltalán nem érdekli, hogy mi van vele. Legutóbb akkor került nagyon mély pontra, mikor 13 éves fiának felügyeleti jogát is megvonták tőle. Még az Ír gyámhatóságot is megfenyegette, hogy megöli magát és halála csak és kizárólag az ő lelkükön fog száradni. Most azt reméli, hogy ez a videó valamilyen módon segítséget nyújt majd, ha nem is neki, de sorstársainak igen. A poszt megjelenése óta nagyon sokan, rajongók és hírességek egyaránt jelezték az énekesnőnek, hogy mellette állnak és támogatják. Az utóbbi időben sajnos egyre több zenész követ el öngyilkosságot, Chris Cornell májusban, Chester Bennington pedig július 20-án, Chris Cornell születésnapján vetett véget életének ugyan csak egy motelszobában. Itt nézhetitek meg Sinead O’Connor által feltöltött videót, de előre szólunk nem lesz könnyű.

Riona

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6412728640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.08.09. 09:06:44

Kamu. A csaj exhicionista pénzéhes. Nem megy a zenéje, így szeretné reklámozni magát. Gyomorforgató!

Peetee 2017.08.09. 11:20:35

Szánalmas ez a nő, olyan mint a Kovács Ákos, aki két teltházas Aréna koncert után képes lenyilatkozni, hogy őt nem szereti senki és nem érzi a közönség erejét, nem tudja miért él, miért zenél és a nap is csak 26órát sütött rá az elmúlt 5napban összesen és ez nagyon kevés és ő nagyon, de nagyon nem érzi jól magát. Szánalmas. Ez a nő is istenadta tehetség, rengeteg rajongója van mind az 5 kontinensen, a seggét kinyalják ha bárhová megy, minden úgy van ahogyan ő szeretné, de nem elég, nem elég jó, ő egyedül érzi magát a bolygón. Nevetséges, sem megérteni sem azonosulni nem tudok vele egy kicsikét sem.
süti beállítások módosítása