Fülesbagoly

Közösségi klipet készít az Aurora

2017. július 26. - matesas

Az Aurora rajongóit hívja segítségül a „közösségi videoklip” megalkotásához, a Mindegy is talán című dalra forgó jeleneteket mobiltelefonnal kell rögzíteni.

aurora.jpg

Elkövetőket keres az Aurora! No, nem kell megijedni, nem egy bűncselekményhez, hanem nemes cél érdekében kérik a tettestársak jelentkezését. Vigiék csütörtökön a Barba Negra Trackben veszik fel a zenekar legújabb klipjét, a videó a Mindegy is talán című számhoz készül. A győri punkok arra kérik rajongóikat, hogy jelenjenek meg a mobiltelefonjuk társaságában, legyenek ők is operatőrök a zenekar közösségi videoklipjében.

„Készíts pár másodperces felvételt a koncertre érkezésről: például arról ahogyan a koncert előtt a "Mindegy is talán" című dal refrénjét énekled, amikor koncert előtt találkozol a barátaiddal, amikor becsekkoltok a Barba Negrába, amikor éppen együtt söröztök/boroztok. Lehetőleg közeli felvételeket készíts a telefonnal, a telefont tartsd vízszintesen, és az egész számot vedd a koncert alatt” - kérte a zenekar a rajongókat az Aurora Facebook-oldalán közzétett felhívásban. Az elkészült felvételeket a ToldACuccot vagy WeTransfer segítségével kell elküldeni az aurora.klip@gmail.com e-mail címre.

Korábban több együttes és előadó is csinált itthon közösségi klipet. A legismertebb közülük Geszti Péter A Hungarian in Europe című átdolgozásához készült, aminek eredetije Sting Englishman in New York világslágere.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4812690243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása