Fülesbagoly

Brutális kakasviadal a Dead Cross új klipjében

2017. július 25. - matesas

Brutális videoklipet adott ki a Dead Cross, a Dave Lombardo dobos és Mike Patton frontember nevével fémjelzett hardcore szupercsapat, a Fülöp-szigetek kakasviadalainak kegyetlen világába kalauzol el minket. Közben persze rendesen megy az aprítás.deadcr_1.jpg

Mike Patton hatalmas kedvenc, nálam abszolút ő a No.1, szóval nem véletlen, hogy a figyelmemet egyetlen olyan apróság sem kerülheti el, amely új zenekara, a Dead Cross háza táján történik. A mostani esemény azonban nem apróság: Pattonék egy új videoklippel vezetik fel az augusztus 4-én megjelenő debütáló lemezüket. A bandától eddig két dal ismert, a Grave Slave és a Seizure And Desist sem egy hosszú szerzemény, rövid, eszméletlenül pörgős számok ezek és a sormintát az Obedience School is követi. Lombardo dobja gépfegyverként ropog, Patton nem cifrázza túl, következetesen tartja a lemezre ígért punkos egyszerűséget. A videó látványvilága meglehetősen erőszakos, gyenge idegzetűeknek és állatvédőknek nem ajánlott.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2612689401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása