Fülesbagoly

Szociálisan érzékeny videó a Prophets of Rage-től

2017. július 22. - matesas

A Harag Prófétái nem állnak le, a szeptemberben megjelenő nagylemez felvezetéseként újabb videoklipet adtak ki, ezúttal is szociális érzékenységükről téve tanúbizonyságot. Nem mellesleg a Living On The 110 egy remek nóta, Tom Morello zseniális szólójával.proph_1.jpg

A téma ezúttal a szegénység, a nyíltan baloldali érzelmeket valló Prophets of Rage a nyomor képeit jeleníti meg új számában, a Living On The 110-ben. Aki szerette a Rage Against The Machine-t, annak természetesen hiányozhat Zack de la Rocha dühös hangja, de Chuck D. és B-Real egyáltalán nem vallanak szégyent a raszta frontember helyetteseként. A Prophtes of Rage debütáló lemeze szeptember 15-én jelenik meg, és az eddig hallott dalok alapján úgy tűnik, remek albumot dobtak össze a srácok.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7912680847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása