Fülesbagoly

Így reagálnak a gyerekek a Mötley Crüe riffjeire

2017. július 18. - matesas

A Loudwire most már hagyományosnak nevezhető sorozatában a zenei oldal szerkesztői gyerekeket kérnek fel arra, hogy mondják el a véleményüket az általuk meghallgatott zenekarokról. Ezúttal a 80-as évek heavy metal bandája, a Mötley Crüe került górcső alá.motley.jpg

A sorozatban eddig olyan bandákról formáltak véleményt az apróságok, mint a Nirvana, az AC/DC, a Red Hot Chili Peppers, az Iron Maiden vagy a Guns N 'Roses. Vicces nézni, hogy a gyerekek milyen arcokat vágnak a meghallgatott zenékre, vagy éppen hogyan melegednek bele egyre jobban a magával ragadó muzsikába. Ezúttal a Mötley Crüe szólt a hangszóróból, egy kislány felismerte, hogy az édesapja gyakran hallgatta az amerikai bandát. Íme, a reakciók. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5512671885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása