Fülesbagoly

Donald Trump, Kim Dzsong Un és Mike Tyson egy metalbandában csapatja

2017. július 17. - matesas

Kim Dzsong Un fergetegesen szólózik, Donald Trump brilliáns basszussal kíséri, a dobokat pedig Mike Tyson püfföli. A The Nuclear Power Trio meglehetősen bizarr képződmény, de a zene egészen rendben van.
nuclear.jpg

Miközben a való világban Amerika és Észak-Korea viszonya nem is lehetne fagyosabb a mostaninál, addig Trump elnök és Kim Dzsong Un egészen jól megértik egymást zeneileg. Legalábbis a metalsucks oldalon posztolt videóban, amelyben a The Nuclear Power Trio nevet viselő csapat - Mike Tysonnal kiegészülve - fergeteges négy percet produkál. A maszkot viselő zenészek persze nem kezdők, a basszusgitárt a Cephalic Carnage bőgőse, Nick Schendzielos kezeli, a szólógitáros az Allegaeonból ismert Greg Burgess, a dob mögött a Havok ütőse, Pete Webber dolgozik. Muzsika a világbékéért, íme.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr10012669323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása