Fülesbagoly

Balesetben elhunyt az Adrenaline Mob basszusgitárosa

2017. július 15. - matesas

Tragikus balesetet szenvedett turnézás közben az Adrenaline Mob zenekar Floridában, a banda basszusgitárosa életét vesztette, hatan megsérültek, többen életveszélyes állapotban kerültek kórházba. Az ütközés egy fatális véletlen következménye.adrenaline.jpgDavid Zablidowsky (jobb szélen) basszusgitáros idén csatlakozott a zenekarhoz

Gyászolnak az amerikai progresszív metal szupercsapat, az Adrenaline Mob rajongói. A banda Floridában turnézott, pénteken egy autópálya mellett megálltak kereket cserélni, amikor egy teherautó beléjük hajtott. Korábban csak annyit lehetett tudni, hogy egy ember meghalt a balesetben, most már az is kiderült, hogy az áldozat David Zablidowsky basszusgitáros, aki idén csatlakozott a zenekarhoz. További hat sérült került kórházba, a híradások szerint hárman kritikus állapotban vannak. Egyelőre nem lehet tudni, hogy kik az életveszélyes állapotban lévő sérültek, de a hatóságok annyit már megerősítettek, hogy némelyikük a zenekar buszában tartózkodott a baleset idején.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5912665703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása