Fülesbagoly

Medencében fürdőzőknek ad koncertet a Budapest Voices

2017. július 03. - Bagolyhír

Hullámkoncert címmel a margitszigeti Palatinus Strandfürdő hullámmedencéjénél ad hangversenyt a Budapest Voices július 28-án. Így a nézők fürdőzés közben élvezhetik az a cappella együttes fellépését. A különleges zenei esemény a Strandok Éjszakája programsorozat része.

budapest_voices_2017_foto_mate_balazs_1.jpgFotó: Máté Balázs

A Budapest Voices énekegyüttesnek nem ez lesz az első speciális koncertje, első lemezüket például egy reggeli koncerten mutatták be a Szent Gellért téri metrómegállóban, legutóbb pedig egy emeletes busszal járták be a fővárost, és különböző tereken meg-megállva énekeltek a járműről. Július 28-án este a Palatinus Strand hullámmedencéje mellé felállított színpadon muzsikálnak, a koncertet a közönség a vízből tekintheti meg.

bv-pcover-17-n02.jpg

A fürdőzőknek a strandolás mellett igazi zenei csemegét is jelenthet a koncert, mivel az együttes 12 énekese és az ütőhangszerese a KV2 Audio csúcstechnikáján szólal majd meg. Az érdeklődők a jegy megvásárlásával egész nap használhatják a Palatinus összes csúszdáját és medencéjét. Az underground és rock slágerek átirataival ismertté vált Budapest Voices a nyári fellépések között harmadik nagylemezét készíti, ősszel stúdióba vonulnak, az album jövőre jelenik meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3712637963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása