Fülesbagoly

Rögzítette a kamera, amint kizsebelték a Radiohead dobosát

2017. június 30. - matesas

Nem fog túl kellemes emlékekkel távozni Belgiumból Clive Deamer, a Radiohead turnédobosa. A zenész szabadidejében egy könyvesboltban vásárolgatott, amikor egy fickó észrevétlenül kizsebelte. Az üzleti biztonsági kamerája rögzítette az eseményeket. radioheadpickpocket-1498765246-640x480.png

A hétvégén a belgiumi Rock Werchter fesztiválon lép fel a Radiohead, a zenekar néhány nappal korábban már megérkezett az országba, és a banda tagjai sokat lógnak Antwerpenben, Clive Deamer egy könyvesboltba is benézett. A dobos elmélyedve válogatott, miközben egy alak a háta mögé surrant, és gyakorlott mozdulatokkal elemelte a zenész tárcáját. A fickó képét most már sok millió ember ismerheti, mert Deamer megkapta az üzlet biztonsági kameráinak felvételeit, a képeket pedig a Twitteren posztolta, kérve rajongói segítségét.

Remélhetőleg a kellemetlenség nem zökkenti ki a kiváló dobost, a Radiohead remek formában van, az alábbi koncertvideóval is bizonyítjuk ezt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1412631151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása