Fülesbagoly

Tíz őrült pillanat, amikor elgurult a rocksztárok gyógyszere

2017. június 28. - matesas

A rocksztárok is hús-vér emberek, nekik is lehetnek rosszabb pillanataik, amikor az idegrendszerük felmondja a szolgálatot. Lássuk, mi történik akkor, amikor a színpadon pattan el a húr, a főbb szerepekben Axl Rose, Billy Joe Armstrong, Courtney Love.

billyjoe.jpg

A Loudwire ütős videó-összeállítást készített a koncert közben kiboruló rocksztárokról. Courtney Love nem sokkal férje, Kurt Cobain halála után fakadt ki a színpadon, Paul Stanley egy lézerező néző miatt akadt ki, Eddie Vedder pedig a háborúk ellen emelte fel a szavát. A legdurvábban a Green Day frontemberénél, Billy Joe Armstrongnál gurult el a gyógyszer. Egy koncert végén a szervezők egy elektromos táblán jelezték a bandának, hogy már csak egy percük van hátra. Billy Joe előbb mindenkit elküldött melegebb éghajlatra, majd közölte: nem élnek az egy perces lehetőséggel. Játék helyett inkább rommá verte a gitárját.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2812625617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2017.06.28. 22:14:38

www.youtube.com/watch?v=fU_2VrmPwH4
Nem annyira őrült de szokatlan esemény a zenekar történetében. Bónuszként a többiek egy pillanatra sem esnek ki a ritmusból és játszanak tovább, amíg Bruce elküldi a sunyiba a kövér rendetlenkedőt.

Dani77 2017.06.28. 22:39:25

Kispályások Pete Townshendhez képest, aki egy komplett erősítőszettet dózerolt le, mert a technikus rossz helyre tette a pótpengetőjét. Kilburn 1977.
süti beállítások módosítása