Fülesbagoly

Rockzenekarával turnézik Mulder ügynök

2017. június 26. - matesas

David Duchovny-t mindenki az X-akták Mulder ügynökeként ismeri, de a Golden Globe-díjas amerikai színész számos mozifilmben is szerepet kapott karrierje során. Azt viszont talán kevesen tudják róla, hogy ereiben rock and roll vér csörgedezik.

mulder.jpg

Duchovny a filmszerepein kívül elsősorban magánéleti botrányaival került az újságok címlapjára. A bulvársajtó előszeretettel foglalkozott a színész szexfüggőségével, amely miatt egy időre a Téa Leoni színésznővel kötött házassága is zátonyra futott.

Most azonban úgy tűnik, hogy Duchovny élete újra egyenesbe jött. Ismét keresett színész és közben zenei karrier építésébe is kezdett. Egy rockzenekarral turnéra indul, idén Vancouverben lépnek fel, jövőre pedig ausztrál turnét terveznek. Duchovny gitározik és énekel is a zenekarban, valamint ő a dalszerző is. Hallgassunk bele, mit tud a mikrofon előtt Mulder ügynök.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5312620953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2017.06.26. 12:50:46

Kifejezetten jó amit csinál. Szerintem simán betudna futni a zenei pályán is.
süti beállítások módosítása