Fülesbagoly

Dupla platinalemez lett a Disturbed feldolgozása

2017. június 09. - matesas

Átlépte a kétmillió eladott példányt, ezzel dupla platinalemez lett a Disturbed Simon & Garfunkel feldolgozása, a „The Sound of Silence”. A dal egyik élő előadásáról maga Paul Simon is elismerően nyilatkozott.

disturbed.jpg

Simon & Garfunkel klasszikusát, a “The Sound of Silence” című dalt dolgozta fel a Disturbed 2015 decemberében, a szám azóta nagyon szépen teljesített a különböző toplistákon, 2016 tavaszán az együttes a Conan showban élőben is előadta a dalt. Ezt az előadást Paul Simon is látta és a következőket írta: „Igazán erőteljes előadás a Conanban, először láttam élőben, nagyon szép, köszönöm”.

A Disturbed frontemberét, David Draimant természetesen meghatották a „mester” szavai.

„Mr. Simon, megtisztelőnek érzem a szavaidat. Csak remélhetjük, hogy megfelelő tiszteletet adtunk minden idők egyik legnagyobb dalszerzőjének. A dicséreted a világot jelentik nekünk, nagyon hálásak vagyunk” - írta válaszképp Draiman.

Disturbed - The Sound of Silence:

És az eredeti:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9112580931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása