Fülesbagoly

Dokumentumfilm készül a Korn legsikeresebb lemezéről

2017. június 03. - matesas

Filmes terveiről beszélt Jonathan Davis, a Korn frontembere szeretne méltó emléket állítani a banda legsikeresebb lemezének. Davis egy dokumentumfilmben gondolkodik, az album elkészítésének fázisait mutatnák be a fennmaradt felvételek segítségével. korn_3.jpg

Platinalemez lett a Korn ötödik albuma, pedig az Untouchables újító hangon szólalt meg, lényegesen eltért a zenekar addig megjelent lemezeitől. Elsősorban Davis énektémái jelentették a különbséget, jóval dallamosabb, légiesebb vokált kaptak a továbbra is húzós riffek. A rajongókat megosztotta a lemez, ám fokozatosan elfogadták, és mára kétség kívül ez a banda egyik legnépszerűbb albuma, olyan nagyszerű dalokkal, mint a Here to Stay, a Blame, a Hollow Life vagy az Alone I Break.

Jonathan Davis nemrég egy interjújában kijelentette: erre a lemezre a legbüszkébb, rengeteg pénzt és energiát öltek bele, és Michael Beinhorn producer is kiváló munkát végzett. Davis igyekszik meglelni azokat a filmfelvételeket, amelyeket a stúdiózáskor készítettek, hogy összeállítson belőlük egy dokumentumfilmet. Az énekes ugyanakkor azt is megemlítette, hogy a Korn III: Remember Who You Are anyaggal már korántsem olyan elégedett, ezt tartja a zenekar leggyengébb munkájának.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9412561087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása