Fülesbagoly

Gyönyörű klip készült a Radiohead kiadatlan dalához

2017. június 02. - matesas

Az Ok Computer album megjelenésének huszadik évfordulójára OKNOTOK címmel jelenteti meg a kultikus zenekar a lemez újrakevert változatát, Thom Yorke-ék eddig kiadatlan dalokkal is meglepik a rajongókat. Az I Promise című dalhoz klip is készült.radiohead.png

A Radiohead eredetileg egy livestreamet tervezett az I Promise bemutatásához, ám a technika ördöge közbeszólt, egy perc után megszakadt az adás. Sebaj, a zenekar a YouTube csatornára is feltöltötte a zseniális videoklipet, amelyet Michal Marczak lengyel rendező jegyez. A klip egy buszra fókuszál, egy lassú, éjszakai utazás képei jelennek meg a szemünk előtt, a végére egy kis csavart is tartogat. A dal pedig egyszerűen gyönyörű, szomorkásan szép, rögvest meg is mutatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8912560169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása