Fülesbagoly

Hoppá, itt egy új Foo Fighters dal!

2017. június 01. - matesas

Szinte a semmiből egy új dallal állt elő a Foo Fighters, méghozzá milyen nótával... Friss, ropogós, Dave Grohlék a jól bevált, ismerős dallamok mellett vadabb elemeket is beemeltek a számba és bizony, ez nagyon jót tett a Sonic Highwaysen kissé befáradtnak tűnő bandának.foo-fighters-run-1024x683.jpg

Run - ez az új dal címe, a nótához klip is készült, amelyet maga Dave Grohl frontember rendezett. A klip egy idősek otthonában játszódik, ahol kicsit elszabadul a pokol. 2015 óta ez az első új felvétel a zenekartól, amely manapság gőzerővel dolgozik: készül az új nagylemez kiadására és európai turnén is részt vesz, többek között Budapesten is fellép. Ha a Run vonalát követi az új album, akkor nem fogunk csalódni, ez végre megint egy igazi rifforientált, karcos nóta Grohléktól, íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9112557629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsontra Volta 2017.06.02. 21:50:32

Azért lassan beérik Grohlnak a legnagyobb élő rockzenész titulus :)
süti beállítások módosítása