Fülesbagoly

Hallgasd meg tíz világsztártól a Soundgarden klasszikusát

2017. május 31. - matesas

A shownak folytatódnia kell. Chris Cornell tragikus halála azonban minden pályatársat megrendített, a turnézó világsztárok koncert közben sem feledkeznek meg a búcsúról. Az elmúlt két hétben valóságos himnusszá vált a Black Hole Sun című Soundgarden-klasszikus.

blackhole.jpg

Amint arról a Fülesbagoly beszámolt: Chris Cornell temetésén a rockszakma és a filmvilág számos híressége megjelent, hogy személyesen rója le kegyeletét az 52 éves korában elhunyt énekes előtt. Jónéhány zenekar és előadó azonban már a nyári turnéján szerepel, ők a távolból, a maguk módján emlékeztek meg Cornellről. A Black Hole Sun igazi himnusszá vált, mi pedig megmutatjuk, hogy a legnagyobb világsztárok miképp adták elő az ikonikus nótát.

Az eredeti:

 

Guns N’ Roses:

 

Norah Jones:

 

Metallica:

 

Morgan James:

 

U2:

 

Dream Theater:

 

Incubus:

 

Ryan Adams:

 

Train:

 

Ann Wilson:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5312554271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása