Fülesbagoly

Lady Gagára hajt az Anthrax

2017. május 29. - matesas

A Grammy díjátadón a Metallicával csapatta, most újabb metalzenekar kérője akadt Lady Gagának. Ezúttal Scott Ian, az Anthrax gitárosa áradozott a popsztárról, és kijelentette: szeretnének közös albumot csinálni Gagával.

anthrax_1.jpg

Lehet, hogy megéljük még azt a napot, amikor Lady Gaga a pop világából metalra vált? Semmi sem kizárható, az énekesnő kelendőnek tűnik a fémzene előadóinak körében.

Scott Ian a Duke TV-nek adott interjújában azt mondta: szerinte Gaga remekül szerepelt a Metallicával közös produkcióban.

– Igen, szeretnénk mi is vele dolgozni. Fantasztikus a hangja, nagyon szeretném hallani, miképp szólna egy rock vagy metallemezen. A dobosunkkal valahol összehaverkodtak, és Charlie szerint Lady Gaga teljesen képben van az Anthrax és a Metallica munkásságával. Szeretnén írni egy közös dalt, vagy akár egy egész lemezen lehetnénk a kísérő zenekara. Gyönyörű zenét csinálnánk - áradozott Scott Ian.

Kíváncsian várjuk, lesz a kézkérőnek folytatása. Még az is lehet, hogy egy ilyen kollaborációból valóban érdekes dolog sülhetne ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1512547733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása